Anita Beek

Evaringsdeskundige NAH

Mijn naam is Anita en ik ben ervaringsdeskundige op het gebied van niet aangeboren hersenletsel (NAH). In 2017 viel ik op mijn achterhoofd waardoor ik een jarenlang traject van revalideren achter me heb. Omdat er op een MRI geen zichtbare schade te zien was, kreeg ik geen officieel revalidatietraject. Het revalideren kwam op mezelf aan en vanuit mijn vak als psychomotorisch therapeut heb ik kennis en ervaring over hoe met het brein, beweging, grenzen en gedrag om te gaan. Deze kennis heeft me geholpen in mijn revalidatie proces.

Ik heb tijdens mijn revalidatie alles opgeschreven, wat ik deed, waarom en hoe ik me voelde. Mijn hele dag richtte ik in op breinherstel. Op het platform van Your Brain Balance mag ik mijn ervaringen delen en kunnen jullie lezen over wat mij heeft geholpen op mijn weg van herstel. Ik wens dat mensen verder kunnen op hun eigen pad met hun eigen proces. Ik hoop dat mijn artikelen hiervoor een handreiking zijn.

Intussen gaat het goed met mij. Ik sta aan het einde van mijn revalidatie en ik ben klaar voor de start van mijn eigen praktijk. Ik start mijn eigen praktijk voor Psycho Motorische Therapie. Een therapievorm waarbij ik bewegen gebruik als middel om inzicht te geven in gedrag en waarmee je gedrag kunt veranderen. Ik ga me onder andere richten op mensen met hersenletsel.

Nieuwste inzichten van Anita

Word gratis member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.