Anne van Omme

Holistisch Kindertherapeute & HSP Expert- kids

Over hooggevoeligheid, prikkelverwerking, het kind holistisch in beeld, bewust opvoeden, rust en balans binnen het gezin

Wat enorm fijn dat ik mijzelf aan jou mag voorstellen! Ik ben Anne van Omme, Holistisch Kindertherapeute en expert op het gebied van HSP, oftwel; hooggevoeligheid.

Ik begeleid dagelijks binnen mijn praktijk BLOEI de kinderen van Nu die last ervaren van prikkels om hen heen, slapeloosheid, negatieve gedachtes en/of zelfbeeld, lichamelijke klachten, oplopende emoties als boosheid, driftbuien, verdrietige gevoelens en nog meer gevoelens niet werkend zijn voor een kind.

 

Ongeveer 1 op de 5 kinderen is hooggevoelig. En ieder kind op zijn/haar eigen manier. Waar het ene kind veel voelt van een ander/ sfeer/ energie, hoort een ander kind extreem goed wat de nodige struggles met zich meebrengt. En zo staan er bij ieder kind 1 of meerdere zintuigen “aan”.

 

Zelf ben ik ook (mega) hooggevoelig, en daarom voel ik dat iedere dag weer in mijn hart en zie ik met mijn eigen ogen hoe nodig deze ondersteuning voor kinderen is; een ouder is zo verbonden met het kind, als helikopter zoom ik uit en geef ik de handvatten en vaardigheden zodat zij verder kunnen.

In 2020 heb ik De HSP Academie opgezet, waar ik binnen bijna een jaar tijd al meer dan 200 deelnemers heb opgeleid op het gebied van hooggevoeligheid en het kind holistisch begeleiden.

Ik ben ontzettend vereerd dat ik binnen het Your Brain Balance team jou mag gaan adviseren, inspireren en motiveren om de kinderen van Nu te gaan begrijpen, begeleiden en vooral; ZIEN zoals het kind vanbinnen is. Hoe het in het koppie werkt daar. Want als HSP’er werkt het allemaal net even anders in verbinding met de wereld om je heen.

 

Maak kennis met Anne

Nieuwste inzichten van Anne

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.