Anneke Hoek

Kindervoedingscoach & ADHD Natuurlijk Expert

Oprichter Vital By Food

Hoi, ik ben Anneke, getrouwd en moeder van twee heerlijke jongens van 14 en 11 jaar. Al vanaf mijn 17e werk ik met kinderen. Ze zijn de rode draad in mijn werkende leven zou je wel kunnen zeggen. Eerst als kinderverpleegkundige, nu 17 jaar als begeleidster van kinderen met een verstandelijke beperking en ontwikkelingsachterstand.

 

 

Als 10 jarig meisje moest ik naar de diëtiste. Een “strijd’ van 18 jaar lang met overeten, haat / liefde verhouding met eten volgde. Ik weet nu dat je met de juiste voeding en lifestyle, je jezelf weer energieker kunt voelen zowel in je lijf als je hoofd.  Dit gun ik jou en je kind ook!

 

Daarnaast heb ik een zoon van 11 met kenmerken van AD(H)D. Het was voor mij een behoorlijke zoektocht hoe ik hem op de juiste manier kon helpen. Door mijn eigen ervaringen en interesse ben ik een opleiding tot kindervoedingscoach en daarna tot ADHD Natuurlijk Expert gaan doen. Vanuit mijn enthousiasme ontstond de wens om mijn eigen bedrijf te beginnen: VitalbyFood. 

 

Ik coach kinderen en hun ouders, geef voorlichting en trainingen met als missie: “Voeding en lifestyle als medicijn, voor een gezond lijf en gezond hoofd!”

Ik ben zo enthousiast over wat ik geleerd heb dat ik graag de kennis  & tips met je deel, waarbij de nadruk op de kwaliteiten van het kind liggen, met een positieve insteek.

Nieuwste inzichten van Anneke

Word gratis member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.