Charlotte Labee

Brain Balance Expert

Oprichter Your Brain Balance
Auteur van bestsellers Brain Balance, Brain Food & Brain Food Smoothie boek

Ik ben 4 jaar geleden door mijn eigen ervaringen en tegenslagen, zowel prive als zakelijk me gaan verdiepen in de werking van ons brein. In eerste instantie voor mezelf, om mijn eigen processen te verbeteren en mezelf beter te begrijpen. Daarna werd het mijn passie en missie om de kennis die ik had opgedaan en de onderzoeken die ik had gedaan te gaan delen met mensen. Dat doe ik nu inmiddels 3 jaar op verschillende podia, van lezingen, seminars, congressen tot trainingen. Van 10 personen tot 500 personen. Ik heb twee boeken geschreven en de derde ben ik momenteel aan het schrijven. Ik kwam er steeds meer en meer achter dat er zoveel kennis is wat gedeeld zou moeten worden, vanuit de wetenschap, voedingsleer, ervaringen van mensen en experts. Zodat iedereen bekender wordt met zijn eigen brein en biologische processen.

Dat bracht mij op het idee om het platform Yourbrainbalance.com op te richten. Inmiddels hebben top experts zich verbonden aan het platform, waar ik enorm trots op ben. De kennis die ik zal delen op het platform zal voornamelijk gaan over Brain Food, voeding voor onze hersenen en over de ontwikkeling van onze hersenen, de veranderingen die we kunnen laten plaatsvinden. Middels neuroplasticiteit kan ieder mens het programma in zijn brein veranderen, niets zo interessant dan dit gegeven. Omdat het voor iedereen zo kan werken, als je maar de juiste informatie en kennis hebt. Die wil ik graag met je delen.

Charlotte's verhaal in 'Het mooiste meisje van de klas'

Charlotte was eind juni te zien in het AVRO TROS programma: “Het mooiste meisje van de klas”. Klik hier om het programma terug te kijken.

Het verhaal van Charlotte Labee heeft veel indruk gemaakt op presentator Jaap Jongbloed: “Ze heeft een bijzonder verhaal, heeft ontzettend veel meegemaakt en is er geweldig uitgekomen. Dat vind ik heel knap en dat is lang niet alle meisjes gelukt. Charlotte werkte in de mode, maar heeft zich na alles wat ze heeft meegemaakt verdiept in de werking van de hersenen en is een autodidactische specialist geworden. Door veel te lezen en opleidingen te volgen kwam ze erachter hoe het brein zo gezond mogelijk kan blijven. Superinteressant.”

Maak kennis met Charlotte

Nieuwste inzichten van Charlotte

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.