Burn-out training "leer je brein kennen in tijden van burn-out”

Welkom bij de Burn-out training. Tijdens deze online training: “leer je brein kennen in tijden van burn-out” ga ik met je aan de slag om ervoor te zorgen dat je preventief een burn-out kunt voorkomen.

Wat houdt deze training in?

  • 7 uur durende online training waarvan 4 u aan beeldmateriaal en 3 u aan zelfstudie/concrete oefeningen.
  • Je kunt de training doen op de tijden wanneer het jou uitkomt.
  • Na 3 maanden zou je met de aandacht en tijd die je in de training investeert, je brein beter kennen en ervoor kunnen zorgen om in balans te blijven in uitdagende tijden

Je hebt thuis een Brain Balance map, pen, notitieblok en waterfles ontvangen om zo optimaal mogelijk de training te kunnen volgen. (Of je ontvangt deze nog als deze met de post vertraagd is).

Per les vind jij een video van mij onder het tabje ‘Les’ en de bijbehorende digitale handouts en evt. opdrachten en andere bijlagen onder het tabje ‘Materialen’.

Daarnaast kun jij per les aangeven of je de les voltooid hebt. Zo kun je goed zien waar je bent gebleven en daar de volgende keer van start gaan!

De materialen blijven 3 maanden voor jou toegankelijk. Zoals ik in 1 van de video’s ook toelicht: herhaling is belangrijk! Gebruik die 3 maanden dus gerust om de training nog eens te herhalen.

Heel veel succes en vooral ook plezier met de nieuwe kennis die je op gaat doen!

Liefs,

Charlotte Labee

[course_content]