Eliane Bernhard

Meditatie expert

Oprichter Yoga Nidra platform HouseofDeeprelax
Oprichter Deeprelax Academy, de Yoga Nidra Academy van Nederland

Als initiator van de Deeprelax Methode en oprichtster van House of Deeprelax, ben ik de afgelopen 10 jaar bijna fulltime bezig geweest met het ervaren en onderzoeken van verschillende meditatie- en transformatietechnieken. Mijn belangrijkste ontdekking was Yoga Nidra. Hiermee vielen alle puzzelstukjes in één enkele techniek samen.

Er was een tijd dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte. Geen enkele dokter kon mij meer helpen en “ik moest er maar mee leren leven”, waren letterlijk de woorden van de arts die ik na een 10-jarige zoektocht als laatste bezocht. 

Nou, dat heb ik gedaan. EN…. ik ben mijn eigen droomleven gaan creëren, waaruit tenslotte de Deeprelax Lifestyle is voortgekomen. En die vrijheid, het vermogen om zelf te bepalen hoe je leven verloopt en hoe je je voelt, dat deel ik graag met zoveel mogelijk mensen. Het is tijd om opnieuw te gaan leren hoeveel er eigenlijk mogelijk is in deze wereld. Ik leer je graag alles over de methode waarbij je slapend je leven kunt transformeren. 

Introductie van Eliane

Nieuwste inzichten van Eliane

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.