Florine Duif

Auteur, ondernemer en oprichter The Mompany

Over moederschap, energie en jezelf laten zien d.m.v. kleding

Ik ben Florine Duif en heb oorspronkelijk Communicatie- en Informatiewetenschappen, Spaans en Journalistiek gestudeerd. Na gewerkt te hebben op verschillende redacties van (mode) bladen en modebedrijven en een burn-out op m’n 21ste wilde ik ondernemen. Vanuit daar ben ik niet in een hokje te stoppen.

Ik manage verschillende bedrijven, maar ze hebben allemaal één gezamenlijk doel: jou lekker in je vel laten zitten. Dat kan zijn door middel van meditatie, een Intuitive Letter, jezelf kleden, lezen dat je niet de enige bent in het moederschap met bijvoorbeeld onzekerheid. (H)erkenning en goed voor jezelf zorgen zijn twee ontzettend belangrijke pijlers. Daarom vind ik Charlotte ook zo helder in wat ze doet. Een gezondere wereld creëren, zowel mentaal als fysiek. Voorkomen i.p.v. genezen. Dat is superbreed, maar daardoor ook heel interessant om in de materie te duiken.

Maak kennis met Florine

Nieuwste inzichten

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.