Word nu gratis member

Op Your Brain Balance kun jij op een toegankelijke wijze verdiepen in de werking van jouw brein en hersenprocessen. Ontgrendel nu alle artikelen, podcasts, video's, playlists en meer. Ook ontvang je gelijk het Your Brain Balance e-book kado!

Wat weet jij over je eigen hersenen?

Er is vandaag de dag meer kennis over onze hersenen en onze emotionele, mentale en lichamelijke gezondheid beschikbaar dan ooit tevoren. Tal van onderzoeken zijn er verricht en worden nog steeds uitgevoerd naar de werking van ons brein, menselijk gedrag, emoties en gezondheid. Maar waarom leren we hierover zo weinig op school? En waarom verdiepen we ons eigenlijk niet standaard in onze eigen hersenen en innerlijke processen?  

In een continu veranderende wereld, waarin je brein zo’n 120.000 prikkels per dag te verwerken krijgt, is de juiste breinkennis cruciaal. Technologieën zijn exponentieel gegroeid, maar onze hersenen zijn niet mee geëvolueerdDoor je brein beter te leren begrijpen en er goed voor te zorgen, ontwikkel je meer weerbaarheid en wendbaarheid. Dat is waar Brain Balance voor staat. 

Breng jouw brein in balans

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Het stelt je in staat om de gezondste versie van jezelf te zijn en jouw kracht en capaciteiten optimaal te benutten. Je zult hierdoor niet alleen een beter mens zijn voor jezelf, maar ook voor je omgeving.

Your Brain Balance is opgericht om breinkennis en persoonlijke groei te normaliseren. Iedereen kan zich hier op een toegankelijke wijze kan verdiepen in de werking van het menselijk brein en de eigen hersenprocessen. Met meer geluk & gezondheid als resultaat! Talloze experts delen hier wekelijks interessante nieuwe inzichten en kennis, in begrijpelijke taal.  

Het Your Brain Balance e-book kado

Uit onderzoek blijkt dat er niet zoiets bestaat als ‘tevredenheid’. De mens wil altijd meer. De mens wil altijd door. Meer geluk. Meer genieten. Meer gezondheid. Om deze diepgewortelde drijfveer van de mens te faciliteren biedt Your Brain Balance op basis van eigen ervaringen en  wetenschappelijke onderzoeken informatie, om je te helpen om succesvoller en effectiever te zijn in je privéleven en/of werk.

In het e-book ‘Your Brain Balance’ lopen we samen de peilers door die voor een brein in balans zo belangrijk zijn. Word nu member en ontvang dit e-book gelijk kado. 

Selecteer je gratis lidmaatschap

Word nu lid en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw lichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Brain Balance Community. Selecteer hieronder je gratis lidmaatschap, om verder te gaan naar het registratieformulier.

Niveau Prijs  
Gratis member Gratis. Selecteer
Training Beter Slapen Gratis. Selecteer
Training Grip op je Gezondheid Gratis. Selecteer
Brain Food Training Gratis. Selecteer
Master Your Stress Gratis. Selecteer

← Terug naar home