Ginny Chamorro

Oprichter: drGYNN, leefstijl gynaecologie

Verander je leefstijl. Verander je hormonen

Ik heb ruim 20 jaar medische kennis. Ik volgde mijn opleiding aan het Erasmus MC in Rotterdam en heb als gynaecologe al meer dan duizenden vrouwen geholpen. Voor mij staat de kwaliteit van leven van een vrouw bovenaan. Momenteel werk ik in een prachtige internationale kliniek in Amsterdam, Acibadem. Hier opereer ik vrouwen en help ik ze van uiteenlopende klachten af zoals menstruatieproblemen, incontinentieklachten en cystes bijvoorbeeld.

Ik weet dat hormonale klachten, bijvoorbeeld rond de overgang, meestal niet op te lossen zijn met een operatie.  Dus heb ik na het afronden van een orthomoleculaire studie mijn eigen praktijk geopend, drGYNN. Hier help ik vrouwen hun hormonen weer in balans te krijgen, in mijn behandelingen geef ik leefstijladvies (o.a. over voeding, beweging, slaap en ontspanning) een prominente plaats. 

Op dit Brain Balance platform wil ik graag vele inzichten met je delen over ‘hoe een vrouw nou werkt ;)’. Ik zal hierbij veel uitleggen over de invloed van je hormonen op je gedrag, je stemming maar ook op allerlei lichamelijke klachten. Dit is bijvoorbeeld te zien in je menstruele cyclus of rondom de overgang. Wat vooral leuk is, is dat ik ook allerlei tips kan geven hoe je nou zelf je hormonen kunt beïnvloeden. Dit heeft bij veel vrouwen geresulteerd in het ervaren van een innerlijke rust en blij zijn als ze in de spiegel kijken. Dat wil toch elke vrouw!

Maak kennis met Ginny

Nieuwste inzichten van Ginny

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.