Gratis masterclass Yoga Nidra met meditatie expert Eliane Bernhard

Meer kennis over Yoga Nidra. 

Yoga Nidra is de afgelopen jaren enorm in opkomst gekomen, want de moderne mens heeft last van chronische stress en kan alle hulp gebruiken om daar vanaf te komen. Het antwoord daarop is een vorm van yoga waarbij je helemaal niets hoeft te doen (alleen liggen en luisteren dan) en zonder moeite een toestand van diepe slaap bereikt. 

In de Masterclass over Yoga Nidra leer je meer over deze vorm van diepe meditatie, welke invloed deze vorm van diepe meditatie heeft op je brein en dat je op elk moment van de dag een moment van ontspanning kan opzoeken. We sluiten de masterclass af met een breathwork oefening en een fijne Yoga Nidra sessie onder begeleiding van Eliane Bernhard.

Meld je hier aan voor de masterclass

Meld je aan
Marketing door

Alles draait om jouw breinbalans

De eisen die we als mensen tegenwoordig aan onszelf stellen zijn onmenselijk geworden. En dat vindt ons lichaam ook. Vooral onze hersenen hebben het zwaar te verduren. Tijd dus voor nieuwe en helpende overtuigingen, makkelijke methode om diep te kunnen ontspannen en andere manier om te kunnen creëren. 

Stel dat we ons nu op een kruispunt bevinden waarop we inderdaad eindelijk een andere afslag kunnen gaan nemen? Waarin we het rustiger aan kunnen doen; iets gaan teruggeven aan moeder aarde; niet meer zo keihard werken en meer compassie voelen voor elkaar.  

Over Eliane Bernhard

Als initiator van de Deeprelax Methode en oprichtster van House of Deeprelax, ben ik de afgelopen 10 jaar bijna fulltime bezig geweest met het ervaren en onderzoeken van verschillende meditatie- en transformatietechnieken. Mijn belangrijkste ontdekking was Yoga Nidra. Hiermee vielen alle puzzelstukjes in één enkele techniek samen.

Er was een tijd dat ik erg veel hinder ondervond van een chronische ziekte. Geen enkele dokter kon mij meer helpen en “ik moest er maar mee leren leven”, waren letterlijk de woorden van de arts die ik na een 10-jarige zoektocht als laatste bezocht. 

Nou, dat heb ik gedaan. EN…. ik ben mijn eigen droomleven gaan creëren, waaruit tenslotte de Deeprelax Lifestyle is voortgekomen. En die vrijheid, het vermogen om zelf te bepalen hoe je leven verloopt en hoe je je voelt, dat deel ik graag met zoveel mogelijk mensen. Het is tijd om opnieuw te gaan leren hoeveel er eigenlijk mogelijk is in deze wereld. Ik leer je graag alles over de methode waarbij je slapend je leven kunt transformeren. 

Word onderdeel van een sterk groeiende community

[pmpro_signup]

De Your Brain Balance Community bestaat uit tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers. Maar belangrijker nog: we zijn aanpakkers. We passen onze kennis en inzichten over het brein toe om het leven elke dag een stapje beter te maken.  

Ons doel? Meer energie, geluk, liefde en gezondheid. Voor onszelf, maar zeker ook voor de generaties na ons. Doe ook mee en zet je in voor een betere versie van jezelf en een betere wereld! Word nu gratis member.