Isabella Machinè

Vrouwen en relatie coach, orthomoleculair voedingsdeskundige in opleiding

Mede oprichter van Go With The Glow

Mijn naam is Isabella, ik ben vrouwen- en relatiecoach en ook orthomoleculair voedingsdeskundige in opleiding. Daarnaast ben ik mede oprichter van Go With The Glow: coachingspraktijk en kennisplatform voor een plantaardige, bewuste en liefdevolle levensstijl.

Mijn kracht ligt in mijn inlevingsvermogen, sensitiviteit, ruimdenkendheid en kwetsbaarheid. Hierdoor kan ik situaties, mensen en de wereld vanuit verschillende perspectieven ervaren en benaderen.

Ik ben altijd op zoek naar diepere waarheden en breng deze ook graag aan het licht. Dit stelt me in staat om persoonlijke en collectieve trauma’s, die soms generaties teruggaan, te herkennen en helen.

Ik doe dit door mijn inzichten, kennis, ervaringen en innerlijke wijsheden te delen en door vrouwen en stellen persoonlijk te begeleiden. Ik dring snel door tot de kern en kan dit vervolgens vertalen naar praktische oplossingen of tools.

Nieuwste inzichten van Isabella

Word gratis member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.