Juriaan Galavazi

Arts en coach

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In mijn werk help ik mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin ik mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben.

Ik ben een trendsettende arts met nieuwe visie op gezondheid en vitaliteit. Jaren geleden heb ik het roer in mijn huisartspraktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Ik heb zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt. Voor een betere behandeling heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen loslaat, je lijf leert voelen, contact maakt met je innerlijke drijfveren, en waarbij je ongemak en pijn leert dragen. Ik leer je hoe je dat doet, wat daarbij komt kijken en waarom dit je leven verandert.

Ik ben een inspirerende spreker. Met mijn eigen theatercollege “Van Klacht naar kans” deel ik mijn vooruitstrevende visie in de Nederlandse theaters. Mijn theatertour is vaak al weken van te voren uitverkocht. Daarnaast ben ik veelgevraagd spreker op diverse events. Ook ben ik te boeken voor lezingen en trainingen bij bedrijven.

Ik ben auteur van de bestseller “Van klacht naar Kans; verbeter je leven door naar je lijf te luisteren”. Daarnaast ben ik populair als blogschrijver en bekend van interviews in kranten, magazines en televisie.

Maak kennis met Juriaan

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.