Alles over manifestatie, je brein en het kwantumveld én het creëren van je droomleven!

Heb jij het gevoel dat je alleen maar ‘slechte’ dingen aantrekt? Of juist de dingen die je niet wilt? En wil jij graag leren hoe je dit kunt veranderen? 

Het is eigenlijk heel simpel. 

Wat je denkt is wat je in je leven brengt. Je woorden worden je wereld en met je gevoel creëer je de hele boel. Maar nu is simpel natuurlijk niet hetzelfde als makkelijk…. 

Neem onze gedachten alleen al. Per dag heb je zo’n 60.000 tot 80.000 verschillende gedachten. Hiervan zijn de meeste gedachten dezelfde als die van gisteren. Alles waar jij je aandacht op richt groeit. Dit geldt voor zowel positieve als negatieve gedachtes. Focus jij vaak op dingen die je niet wilt? Grote kans dat je dingen aantrekt die je niet wilt, omdat je met je gedachten een bepaald gevoel creëert en je met je gevoel dus weer de werkelijkheid om je heen manifesteert.

En dit vergt oefening in je bewustzijn. 

In deze interactieve workshop van maar liefst 3,5 uur leer je meer over manifesteren, het kwantumfysica én creëer je onder begeleiding van Lou Niestadt jouw droomleven in de vorm van kosmische collage, ook wel bekend als een mood- of vision board.

Live workshop
Leren manifesteren

Wat ga je leren?

  • Wat is manifesteren nu eigenlijk?
  • Hoe maak je met je brein connectie met het kwantumveld?  
  • Welke invloed heeft taal op je (droom) leven? 
  • Wat geeft jou echte pure JOY?
  • Wat is jouw droomleven en hoe creëer je dit?

Waarom deze workshop?

Heb je het idee dat juist dingen aantrekt die je niet wilt? Of wil je leren hoe je kunt manifesteren? Dan hebben we iets voor jou!

Speciaal voor jou hebben we de workshop leren manifesteren opgezet. Gedurende een interactieve workshop van ruim 3 uur neemt Lou Niestadt je mee in de wereld van kwantumfysica. Wat is nou eigenlijk manifesteren? Hoe maak je met je brein connectie met het kwamtumveld? Hoe ziet jouw droom leven eruit? Wat geeft jou nou echt JOY? Maar met name; hoe pas ik dit allemaal toe in mijn dagelijks leven.

Hoe volg je deze workshop?

De workshop wordt live gegeven en hieronder vind je de laatste informatie:  

Over Lou Niestadt

  • Schrijver
  • Leerkracht
  • Illustrator
  • Oprichter van The Universal Laws School

Op 1 september 2018 heeft Lou Niestadt de stekker uit haar business en social media getrokken en is ze op een Joyride to Freedom experiment van een jaar gegaan. Ze wilde kijken wat er gebeurde met haarzelf, haar gezin en haar business als ze eens écht ging vertrouwen op de Wet van Aantrekking in plaats van er maar over te blijven lezen en als ze alléén haar JOY en haar vrijheid zou volgen. Het resultaat was zó verbluffend dat ze na anderhalf jaar de Universal Laws School heeft opgericht en weer terug online is gegaan. 

Want wáárom leren we dit niet massaal aan onze kinderen? Waarom leren we dit niet op school? Zo ontstond haar missie om ouders, leerkrachten en kinderen bewust(er) te maken van hoé wij met onze gedachten en onze gevoelens (bewust en onbewust) onze éigen werkelijkheid creëren. Als je dát weet, dan kun je de volledige verantwoordelijkheid nemen (en aan je kinderen geven!) voor je éigen droomleven en het precies zo vormgeven als je wilt.

Word onderdeel van een sterk groeiende community

[pmpro_signup]

De Your Brain Balance Community bestaat uit tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers. Maar belangrijker nog: we zijn aanpakkers. We passen onze kennis en inzichten over het brein toe om het leven elke dag een stapje beter te maken.  

Ons doel? Meer energie, geluk, liefde en gezondheid. Voor onszelf, maar zeker ook voor de generaties na ons. Doe ook mee en zet je in voor een betere versie van jezelf en een betere wereld! Word nu gratis member.