Lou Niestadt

Schrijver, illustrator, leerkracht, entrepreneur en een ‘Wetenschepper’

Each One, Teach One. 

Oprichter van The Universal Laws School

Auteur van: Groots en Meeslepend Leven; een ode aan dagelijkse sleur, Less is Luxe; licht en avontuurlijk leven, Moedige Moeders en Dappere Dochters; de geboorte van een tienermoeder en Pockets vól met JOY, een 28-daags experiment met de Wet van Aantrekking. 
 
Op 1 september 2018 heb ik de stekker uit mijn business en social media getrokken en ben ik op een Joyride to Freedom experiment van een jaar gegaan. Ik wilde kijken wat er gebeurt met mezelf, mijn gezin en mijn business als ik eens écht ging vertrouwen op de Wet van Aantrekking in plaats van er maar over te blijven lezen en als ik alléén mijn JOY en mijn vrijheid zou volgen. Het resultaat was zó verbluffend dat ik na anderhalf jaar de Universal Laws School heb opgericht en weer terug online ben gegaan. Want wáárom leren we dit niet massaal aan onze kinderen? Waarom leren we dit niet op school? En zo ontstond mijn missie om ouders, leerkrachten en kinderen bewust(er) te maken van hoé wij met onze gedachten en onze gevoelens (bewust en onbewust) onze éigen werkelijkheid creëren. Als je dát weet, dan kun je de volledige verantwoordelijkheid nemen (en aan je kinderen geven!) voor je éigen leven en het precies zo vormgeven als je wilt.

Daarom ben ik zo blij dat ik een expert voor Your Brain Balance mag zijn op het gebied van opvoeding, onderwijs en kinderen. 

Ik leer je graag om de dingen die je niet kunt zien zichtbaar te maken. Ik laat je graag zien hoe je je gedachten bewust kunt sturen zodat je de uitkomsten krijgt die je wilt. Door je brein af te stemmen op wat je wílt in plaats van wat je niet wilt kun je je leven significant en blijvend veranderen.

Het is mijn missie om je de universele wetten te leren zodat jij ze kunt leven én doorgeven, zodat de volgende generatie vanuit de startblokken het leven van hún dromen kunnen creëren! 

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.