Loulou Machinè

Ayurvedisch voeding en leefstijlcoach

Mede oprichter van Go With The Glow

Mijn naam is Loulou, ik ben Ayurvedisch voeding en leefstijlcoach en mede oprichter van Go With The Glow: coachingspraktijk en kennisplatform voor een plantaardige, bewuste en liefdevolle levensstijl. 

Mijn kracht ligt in mijn nieuwsgierigheid, zelfreflectie, onbevangenheid, bescheidenheid en hulpvaardigheid.

Al vanaf jonge leeftijd ben ik bewust bezig met mijn eigen ontwikkeling en groei. Van nature stel ik veel vragen en ga ik op zoek naar diepere waarheden en nieuwe perspectieven. Dat geldt voor mijn eigen gedachten en gedrag, maar ook voor grote levensvragen over ons bestaan, manieren van leven, menselijke gedrag en de natuur.

Mijn connectie met de natuur en mijn eigen lichaam vormen de inspiratiebron en kern van alles wat ik doe.

Met veel passie help ik andere vrouwen om hun connectie met de natuur en zichzelf te (her)vinden en/of versterken. Dit doe ik met behulp van Ayurveda, een eeuwenoude genees- en leefwijze.

Nieuwste inzichten van Loulou

Word gratis member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.