Marijke van Goch – van Gend

Ademtrainster

Oprichter Lucht Op

Mijn naam is Marijke en ik leer mensen wat een gezonde natuurlijke ademhaling is en hoe je zelf beter kan gaan ademen.

Goed ademen was voor mij niet vanzelfsprekend. Ik ben geboren met een klaplong en heb veel last van astma en de bijbehorende benauwdheid gehad. Doordat ik begin 2017 leerde hoe ik gezonder kon gaan ademen, is mijn leven behoorlijk veranderd. Mijn gezondheid ging enorm vooruit en ik ben niet meer benauwd geweest. Het resultaat hiervan is dat ik veel meer van mijn leven geniet.

Door het volgen van diverse opleidingen/cursussen is mijn passie voor de ademhaling alleen maar gegroeid. Omdat ruim 80% van de westerse bevolking (onbewust) niet optimaal ademt en hierdoor allerlei klachten ervaart, vind ik het heel belangrijk om mijn kennis over de ademhaling te delen. Dit doe ik door, zowel online als offline, cursussen, workshops en lezingen te geven. Ik werk veel met mensen met (chronische) hyperventilatie, astma, sinusitis, hooikoorts, slaapapneu, snurkproblemen, spanningsklachten, vermoeidheidsklachten en burn-out. Maar ook mensen met klachten als bijvoorbeeld “ik heb het gevoel dat ik adem bij moet happen” of “ik ben snel buiten adem” kunnen bij mij terecht.

Het is mijn missie heel Nederland te leren wat een gezonde natuurlijke ademhaling is.

Nieuwste inzichten van Marijke

Word gratis member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.