Marjolein Berendsen

Holistisch expert

Bewustwording, spirualiteit, holisme en hoog gevoeligheid vormen de rode draad in Marjoleins leven

In 2009 startte ik de natuurgeneeskundige en coach Praktijk ZoMa, met als doel om mensen hun zelfbewustzijn te laten ontwikkelen, om daarmee weer in hun eigen kracht te kunnen staan en te worden wie ze werkelijk zijn. ZoMa Opleidingen ontstond toen ik vanuit Praktijk ZoMa ook coaching en Reiki-cursussen ging geven. Zo staat Praktijk ZoMa aan de wieg van ZoMa Opleidingen en vormen de natuurgeneeskundige therapie, coaching en Reiki de basis voor de opleidingen Holistisch Therapeut, Reiki Trainer, Reiki cursussen, de vervolgopleidingen Holistisch Energetisch Therapeut en Holistisch Coach en de onlinecursussen.

Bewustwording, spiritualiteit, holisme en hoog gevoeligheid vormen de rode draad in Marjoleins werk. Zij gunt iedereen een licht, gelukkig en gezond leven en deze levensmissie voert ze door in haar boeken ‘Holistisch leven, moeiteloos gelukkig zijn’, waarin ze de lezers begeleidt op een bewustwordingsreis naar wie ze werkelijk zijn: in essentie licht en liefdevol. Kortom: heel en compleet.

Maak kennis met Marjolein

Nieuwste inzichten

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.