Marjolijn Loderichs

Grondlegger en hoofdtrainer I AM Academy

Zelfrealisatie; leer wie je werkelijk bent en ervaar rust en harmonie.

Na twintig jaar persoonlijke ontwikkeling en vele opleidingen, kwam ik er – op een absoluut dieptepunt – achter dat je werkelijke Zelf (de ‘IK BEN Tegenwoordigheid’ of ‘I AM Presence’) een niveau van bewustzijn is ín jezelf, die als essentie ‘Volmaaktheid’ (op zichzelf staande zuiverheid) heeft. Dat was voor mij echt een openbaring. Want ondanks alle kennis die ik had vergaard, leek ik nog steeds behoorlijk geïdentificeerd met het denken en de pijn die gedachten opriepen. Ik kwam erachter dat, toen ik mijn focus verplaatste van het denken naar mijn I AM Presence, ik deze ‘Volmaaktheid’ direct als Waarheid voelend kon ervaren. 

 

Ik heb de I AM Academy opgericht om deze kennis door te geven. De trainingen van de I AM Academy trainen je in ‘spiritueel onderscheidingsvermogen’: het kunnen onderscheiden van de informatie die komt vanuit die verschillende bewustzijnslagen. Door jezelf te bekrachtigen in de focus op de bewustzijnslaag van de I AM Presence, kom je los van de lagen die je niét bent.  Door de Waarheid van Zijn te voelen, zie je de illusie. Hierbij gaat het dus om een combinatie van de juiste kennis en tools die praktisch toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Zo wordt de Waarheid van Zijn zichtbaar in de alledaagse dingen. En dan wordt het een Weten. Onze trainingen begeleiden je op dit pad van Zelfrealisatie. 

 

Wanneer jij leert hoe je de focus kunt houden op de I AM Presence nemen de kwaliteiten hiervan de leiding over het denken, het voelen, het lichaam en de omgeving. Hierdoor worden deze (op den duur) een expressie van die kwaliteiten. Deze heb je allemaal NU al in je, je hebt er dus ook direct toegang toe. Het zijn slechts de overtuigingen die je hebt opgebouwd die je weerhouden ze tot expressie te brengen. De Poort naar de I AM Presence, die JE BENT, zit in ons gevoel. De juiste woorden denken en uitspreken zijn de Sleutel ernaartoe. Vandaar dat de gegronde kennis en het leren kiezen van de juiste woorden centraal staan bij onze trainingen. Leren hoe de ratio hierin te gebruiken is essentieel. Het gaat erom dat je het beheer over je eigen bewustzijn terugneemt in plaats van dat je bewustzijn geregeerd wordt door het onechte zelf, wat een deel van datgene wat het ‘ego’ wordt genoemd is.

 

 

Maak kennis met Marjolijn

Nieuwste inzichten van Marjolijn

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.