Mary-Lou Kruijer

Paramedisch coach & gedragsveranderingsexpert

Oprichter praktijk Sisu- training & paramedische coaching

Ik ben Mary-Lou, oefentherapeut Mensendieck, paraveterinair dierenartsassistente, (team)coach, communicatie-trainer, en moeder van een dochter. Nieuwsgierigheid en drang tot het oplossen van puzzels is de rode draad in mijn diverse carrière pad.
Sinds begin dit jaar ben ik gestart met mijn eigen praktijk Sisu- training & paramedische coaching, voor mensen met langdurige, fysieke klachten. Ik wil ze helpen bij hoe ze ruimte kunnen maken voor hun eigen geluk, gezondheid en leven, ondanks hun klacht. Door te leren hoe ze bodybrainbalance combineren met het bewust nemen van de regie, zodat ze weer kunnen leven i.p.v. overleven.

Sisu – training, coaching en paramedische begeleiding is geboren vanuit mijn kennis, paramedische expertise en vanuit mijn passie voor neurowetenschap en de werking van het brein. Maar ook vanuit mijn eigen levenservaring; uit wat ik graag had willen hebben, maar miste in de zorg, toen ik jarenlang worstelde met een langdurige, fysieke klacht en geen aansluiting kon vinden bij de artsen of zorgverleners.

De weg naar een gelukkig leven, ondanks mijn fysieke klachten, was ‘a very bumpy ride’ maar heeft mij een hoop nuttige inzichten opgeleverd die ik dagelijks in mijn praktijk toe kan passen.

Mijn overtuiging is dat een lichaam een spiegel is van je mentale staat en de balans van je brein. Langdurige, fysieke klachten hebben vaak een oorsprong in bijvoorbeeld een emotionele gebeurtenis, mindset of overtuiging. Het vergt moed om daar naar te durven kijken en je angsten te onderzoeken, maar het zal zeker zijn vruchten afwerpen. Daarnaast is mijns inziens bewustwording van de werking van het brein een groot en waardevol component bij het behandelen van langdurige en onbegrepen, fysieke klachten.

Mijn motto is: ‘Het lichaam vertelt je verhaal en je brein is het medicijn’

Nieuwste inzichten van Mary-Lou

Word gratis member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.