Gratis masterclass over angst, stress en yoga nidra

Met meditatie expert Eliane Bernhard.

Zondag 13 februari | 10:00 uur


MELD JE GRATIS AAN

Al jouw gezonde gewoonten worden tenietgedaan als stress de boventoon voert in jouw leven.

Probeer jij al langere tijd van alles om te ontspannen maar lukt dit (nog) niet? Wil jij leren hoe je het beste om kunt gaan met stress en waar stress vandaan komt? Dan is deze gratis masterclass iets voor jou. Stress is namelijk niet iets wat je wilt vermijden of dat je nooit wilt hebben. Er bestaat ook positieve stress: stress die je sterker maakt, terwijl negatieve stress kan leiden tot lichamelijke en mentale klachten en ziekten.

Ons brein is evolutionair gezien prima in staat om acute, korte stress te hebben. Helaas niet om langdurige stress te kunnen handelen. In deze moderne wereld hebben echter steeds meer mensen chronische stress, denk aan deadlines, psychosociale stress, verstoorde slaap, schulden enzovoorts. Stress hebben is dan ook 1 van de grootste veroorzakers van mentale en/of fysieke disbalans. Daarom organiseren wij met 3 top experts speciaal voor jou deze gratis masterclass ‘Master Your Stress’!


JA IK DOE GRATIS MEE!

Meld je gratis aan voor de online
Masterclass Yoga Nidra met Eliane Bernhard


Deze masterclass is iets voor jou als:

 • Je al langere tijd probeert te ontspannen maar dit niet lukt
 • Je graag meer wilt leren over de meditatievorm Yoga Nidra
 • Je wilt leren hoe je elk moment van de dag kunt ontspannen
 • Wilt leren om te kunnen gaan met stress en angsten
 • Je voelt dat het tijd is voor verandering
 • Jij wilt leren waar te beginnen als je minder stress wilt


DIT WIL IK!

Wat ga je leren in deze masterclass?

In deze masterclass neemt meditatie expert Eliane Bernhard  jou mee in de wereld van stress, angst en Yoga Nidra:

 • Je leert over de meditatievorm Yoga Nidra
 • Leert meer over jouw stress en angst
 • Meer uitleg over waarom je dingen doet zoals je ze altijd al doet
 • De invloed van Yoga Nidra op je brein
 • Een begeleidde breath work sessie
 •  Een uitgebreide en fijne Yoga Nidra sessie


MELD JE GRATIS AAN

Waarom Yoga Nidra?

Yoga Nidra is de afgelopen jaren enorm in opkomst gekomen, want de moderne mens heeft last van chronische stress en kan alle hulp gebruiken om daar vanaf te komen. Het antwoord daarop is een vorm van yoga waarbij je helemaal niets hoeft te doen (alleen liggen en luisteren) en je zonder moeite een toestand van diepe slaap bereikt. 

Tijdens een sessie (die kan in lengte variëren van 13 tot 60 minuten) word je eerst heel rustig en stil. Vervolgens kom je in een fase waarin je je overheersende overtuigingen en angsten bekijkt en loslaat. Daarna krijg je de kans om een diep verlangen te manifesteren, om uiteindelijk te eindigen in de ‘Deep Sleep State’. In deze heerlijke diepe staat van je hersenen wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd. 

MELD JE AAN VOOR DE MASTERCLASS

Last van stress? Herken deze 9 symptomen en klachten 

Word onderdeel van een sterk groeiende community

[pmpro_signup]

De Your Brain Balance Community bestaat uit tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers. Maar belangrijker nog: we zijn aanpakkers. We passen onze kennis en inzichten over het brein toe om het leven elke dag een stapje beter te maken.

Ons doel? Meer energie, geluk, liefde en gezondheid. Voor onszelf, maar zeker ook voor de generaties na ons. Doe ook mee en zet je in voor een betere versie van jezelf en een betere wereld! Word nu gratis member.