Patricia Lie-van Dijk

Mindfulness expert

Mijn naam is Patricia Lie-van Dijk. Als Mindfulness en zelfcompassietrainer en Do-In yoga docent coach en leid ik samen met psychologe en docent Sonia Terol Lobelle mensen op tot all round meditatietrainer. Ik gebruik hierin de verschillende perspectieven die ik in mijn 50 jaar ervaring heb opgedaan. Vroeger heb ik ook al veel geleerd van mijn vader, hij was hier in mijn voorbeeld. Het jaar 2005 was een periode in mijn leven waar ik te maken kreeg met veel verdriet; mijn vader overleed. Kort daarna overleed mijn broer en we raakten onze brasserie kwijt. Op dat moment had ik een keuze, voor mijn gevoel wilde ik mijn bed induiken, de gordijnen sluiten en wakker worden als het verdriet voorbij was. In plaats daarvan koos ik ervoor om mijn meditatie op te pakken. Ik ging mediteren bij Fransiscanen, Bendictijnen en Boeddhistische leraren. Het Boeddhisme voelde goed voor mij, ik heb meer dan 12 jaar les gevolgd bij bijzondere Lama’s (Tibetaanse leraren) en me volledig verdiept in allerlei verschillende studies op het gebied van Meditatie en Yoga.

Maak kennis met Patricia

Nieuwste inzichten van Patricia

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.