Sander van Nieuwenhuijzen

Met een glimlach door het leven!

Mijn naam is Sander, vanuit nature ben ik altijd al open minded geweest, kies mijn eigen weg en laat een andermans mening niet in mijn weg staan. Ik kies bewust voor positieve gedachtes die mij verder helpen, beweeg graag, probeer graag nieuwe dingen en ga regelmatig op avontuur en nu wil ik andere graag helpen om hun eigen pad zo gelukkig mogelijk te laten verlopen.  

Mijn bewuste manier van leven brengt me positiviteit, balans, vrijheid en energie. Hierin blijf ik me continu verder verdiepen om deze kennis te delen, zodat iedereen met een glimlach door het leven kan!

Neem eens een kijkje op www.brain-journey.com als je benieuwd bent waar jouw vrijheid & geluk zich verstoppen.

Interesses: reizen, culturen, dieren, natuur, voeding, mensheid, sporten.

Nieuwste inzichten van Sander

Word gratis member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.