Your Brain Balance E-book

Uit onderzoek blijkt dat er niet zoiets bestaat als ‘tevredenheid’. De mens wil altijd meer. De mens wil altijd door. Meer geluk. Meer genieten. Meer gezondheid. Om deze diepgewortelde drijfveer van de mens te faciliteren biedt Your Brain Balance op basis van eigen ervaringen en wetenschappelijke onderzoeken informatie, om je te helpen om succesvoller en effectiever te zijn in je privéleven en/of werk. In dit gratis e-book: Your Brain Balance lopen we samen de peilers door die voor een brein in balans zo belangrijk zijn

Word gratis Your Brain Balance member en krijg het e-book kado

Verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw lichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Brain Balance Community. Selecteer hieronder je gratis lidmaatschap, om verder te gaan naar het registratieformulier.

Niveau Prijs  
Gratis member Gratis. Selecteer
Training Beter Slapen Gratis. Selecteer
Training Grip op je Gezondheid Gratis. Selecteer
Brain Food Training Gratis. Selecteer
Master Your Stress Gratis. Selecteer

← Terug naar home

Word gratis member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw lichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.