Francisca van den Berg

Hormoon therapeut – hormoonexpert

Oprichter magazine Happy Hormonen Happy life

Mijn naam is Francisca van den Berg. Als hormoontherapeut, hormoonexpert help ik vrouwen met hormonale problemen, van het niet zwanger kunnen worden tot de overgang. Op het gebied van stemmingswisselingen, vage klachten, pre overgangsklachten, menstruatie problemen en cyclus issues. Daarnaast heb ik mijn eigen magazine Happy Hormonen Happy life waarbij ik mijn kennis en ervaring kan delen zodat er meer bekendheid kan komen bij vrouwen hoe hun hormonen werken, en natuurlijk hoe ze doormiddel van voeding, mindset, en toevoegen van de juiste suppletie, fytotherapie en eventueel hormonen weer lekker in hun vel mogen komen.

Daarnaast leid ik ook coaches en therapeuten op om zo ook het stukje hormonen speciaal voor vrouwen meer te kunnen toepassen in de praktijk.

Door mijn eigen zoektocht, jarenlang ‘gestruggeld’ met mijn gewicht en mijn stemming, wil ik graag mijn kennis delen met de vrouwen om iedereen te laten weten dat we zelf een grote invloed hebben hoe onze hormonen werken en wat we eraan kunnen veranderen.

Nieuwste inzichten van Francisca

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.