Jan Albracht

Co-active coach & Psychodynamische therapeut

Ik gun ieder mens uit het leven te halen wat erin zit en lever daar als coach en therapeut graag mijn bijdrage aan.

Ik ben gefascineerd door het menselijk brein en met name wat er gebeurt met ons brein onder invloed van stress en trauma. Ons brein zorgt ervoor dat we ook tijdens en na dit soort ervaringen verder kunnen met ons leven, er worden overlevingsstrategieën gemaakt. Overlevingsstrategieën zorgen ervoor dat we verder kunnen met ons leven en dat is maar goed ook. De vraag is alleen of je onder invloed van een overlevingsstrategie het leven kan leiden wat je eigenlijk zou wensen. Ik help mensen om echt zichzelf te worden, te zijn en te blijven en op hun oerkracht te vertrouwen!

Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat we onze mentale gezondheid positief kunnen beïnvloeden door gezond te eten en je brein te voeden met de juiste voedingsmiddelen en supplementen, voldoende te slapen en te bewegen. Beweging draagt zorg voor nieuwe verbindingen en de aanmaak van de juiste hormonen om je goed en gelukkig te voelen. Ook regelmatig relaxen om je brein weer op te laden is belangrijk. Juist de combinatie van gezond eten, bewegen, slapen en relaxen gecombineerd met af en toe praten met een professional over wat je bezig houdt en waar je tegenaan loopt werkt prima om je brein in conditie te houden, mentaal weerbaar te zijn en te blijven!

Ik deel graag mijn kennis en ervaring op het platform van  Your Brain Balance.

Maak kennis met Jan

Nieuwste inzichten van Jan

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.