Kirsten Elsdijk

Orthomoleculair- en kPNI (klinische Psycho Neuro Immunologie) therapeut

Voeding, leefstijl en gezondheid

Ik ben Kirsten, gediplomeerd Orthomoleculair-, Psycho Neuro Immunologie therapeut én ervaringsexpert. Ik werk bij Charlotte Labee als therapeut en trainer. Mijn eigen praktijk is gevestigd in Bergen aan Zee. Verder ben ik al 28 jaar moeder en sinds kort draag ik de titel ‘oma’ ook met trots.

 

Door eigen gezondheidsproblemen, kwam ik met orthomoleculaire therapie in aanraking en maakte grote sprongen vooruit. Op dat moment besloot ik dat ik hier zelf ook anderen mee wilde helpen. Inmiddels ben ik zeven jaar en heel wat studies verder. Na onder andere de medische basiskennis en orthomoleculaire opleiding volgde ik nog een driejarige kopstudie klinische Psycho Neuro Immunologie, voor het gemak afgekort tot kPNI.

kPNI is gebaseerd op de wisselwerking tussen organen, psyche, hersenen,  immuunsysteem, hormonen en omgevingsfactoren; onderbouwd vanuit de nieuwste inzichten uit wetenschappelijke onderzoeken.

Om meer te doen dan alleen symptomen bestrijden, is het nodig oorzaken weg te nemen. Als de oorzaak behandeld wordt, verdwijnt het symptoom immers vanzelf. Deze systemische manier van werken vergt een grondige kennis van de fysiologie en de biochemie.

Mijn passie is om mijn kennis op een toegankelijke wijze over te brengen, zodat de ander de regie over zijn of haar gezondheid weer terug krijgt.

Nieuwste inzichten van Kirsten

Word gratis member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.