Masterclass Beter Slapen met slaapexpert Mark Schadenberg

Meer kennis over slaap. 
Voorkom dat Nederland naar 1 op de 3 gaat.

In deze snelle maatschappij heeft 1 op de 4 Nederlanders last van slapeloosheid en geeft 65% zijn of haar slaapkwaliteit een dikke onvoldoende.

Steeds meer Nederlanders gaan gebukt onder onrustige nachten en halen een slaap gemiddelde van 6 uur per nacht. Zeker tijdens deze huidige crisis ervaren veel mensen kenmerken als hoge werkdruk, chronische stress en schaarste in geld, tijd en eten. Dit zorgt ervoor dat mensen niet in slaap komen, vaak wakker zijn of te vroeg waker worden.

In de Masterclass Beter Slapen krijg je de 5 basis tips voor meer energie gedurende de dag en een betere nachtrust. En uitleg over slaap, slaapproblemen zoals piekeren, vaak wakker worden en over wat er nu precies allemaal in ons lichaam gebeurt.

Meld je aan voor de gratis online Masterclass Beter Slapen

Marketing door

Alles draait om jouw breinbalans

Verstoring van je slaap zorgt ervoor dat je langer over je werkzaamheden doet, meer fouten maakt, relaties verstoort raken en uiteindelijk gezondheid problemen zoals bijvoorbeeld hoge bloeddruk, Alzheimer en diabetes.

Slapeloosheid is in de ogen van Mark Schadenberg maar het topje van de ijsberg. Iets gaat er onderwater niet goed waardoor dit er uiteindelijk voor zorgt dat je slecht gaat slapen. Als gevolg van slecht slapen functioneer je minder en zo kom je in een spiraal terecht. Helaas zijn we dan geneigd om op zoek te gaan naar ‘quick fix’ en hopend op een goed einde. Maar helaas raakt je lichaam gewend aan deze energie schaarste. Zie het als je mobiele telefoon en de 20% grens. Je telefoon wordt traag en donker en heeft stroom nodig. Dit gebeurt ook bij ons lichaam maar vaak gaan we dan gewoon door. Je lichaam zal zich aanpassen met alle gevolgen van dien.  

Beter slapen: alles begint met rust en stoppen met strategieën inzetten. 

We hebben geen controle over onze gedachtes, gevoelens en slaap. Hoe harder we willen dat we gaan slapen hoe moeilijker dit is. De onrust komt ergens vandaan en het is belangrijk om te kijken waar dit vandaan komt zodat je kan stoppen met strategieën in te zetten om dit maar niet meer te voelen. 

Daarnaast is het gevolg van ons Westers eetpatroon een enorme uitputtingsslag voor het lichaam waardoor er teveel stress door onze bloedvaten heen stroomt. Naast de stress die we gedurende de dag oplopen is dit een cocktail van de slechte nachtrust. 

Volg de masterclass Beter Slapen en leer de 5 basis tips voor meer energie gedurende de dag en een betere nachtrust.

Over Mark Schadenberg

Na 14 jaar als beroepsmilitair te hebben gewerkt, merkte ik dat ik eigenlijk een adrenaline junk was geworden. Ik zag dit ook bij mijn collega’s. Toen ging ik verder zoeken, ik wilde mensen helpen met de basis.

Na een tijdje als personal trainer te hebben gewerkt, ben ik nu slaapcoach en spreker nadat ik verschillende opleidingen hiervoor heb gevolgd: vitaliteitscoaching plant based nutrition.

Word onderdeel van een sterk groeiende community

[pmpro_signup]

De Your Brain Balance Community bestaat uit tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers. Maar belangrijker nog: we zijn aanpakkers. We passen onze kennis en inzichten over het brein toe om het leven elke dag een stapje beter te maken.  

Ons doel? Meer energie, geluk, liefde en gezondheid. Voor onszelf, maar zeker ook voor de generaties na ons. Doe ook mee en zet je in voor een betere versie van jezelf en een betere wereld! Word nu gratis member.