Meijke Bravenboer

GZ-psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut, EMDR therapeut, Schematherapeut, orthopedagoog, oprichter van Mind Yourself Psychology

Deelt alles over psychologie in het breedste zin van het woord.

Na haar studie Pedagogische Wetenschappen aan de VU Amsterdam en de post doctorale opleiding tot Gezondheidszorg ( GZ)-psycholoog heeft Meijke ruime werkervaring binnen de Specialistische GGZ en daarnaast sinds 2018 in haar eigen praktijk Mind Yourself Psychology in Bergen (NH).

Meijke is een gedreven Gezondheidszorg Psycholoog ( GZ-psycholoog) die zich heeft gespecialiseerd als cognitief gedragstherapeut, trauma/ EMDR therapeut, en schematherapeut. In de behandelingen is er veel aandacht voor traumaverwerking, Selfcare en het ombuigen van negatieve gedachten en gedragspatronen. Daarnaast biedt ze ook coaching en trainingen op een persoonlijke, lichte en energieke wijze. 

Maak kennis met Meijke

Nieuwste inzichten

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.