Sander van Nieuwenhuijzen

Met een glimlach door het leven!

Ik ben Sander van Nieuwenhuijzen, 32 jaar jong met een passie voor reizen en sales.

Mijn bewuste manier van leven brengt me positiviteit, balans, vrijheid en energie. Hierin wil ik me nog verder verdiepen en deze kennis delen met de rest van de wereld, zodat iedereen met een glimlach door het leven kan!

Interesses: dieren, culturen, voeding, natuur, mensheid, sporten.

Nieuwste inzichten van Sander

Word gratis member van Your Brain Balance

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.