Meer kennis over Brain Food en de invloed op jouw hersenen

Lukt het je niet vast te houden aan gezonde voeding? Heb je geen inspiratie meer? Of wil je gewoon goed voor je brein zorgen en beter in je vel zitten? Dan hebben wij iets moois voor jou!

Brain Balance expert Charlotte Labee heeft de Brain Food training speciaal voor jou opgezet. Gedurende een training van ruim 4 uur neemt Charlotte je mee in de wereld van Brain Food. Welke voedingsstoffen heeft ons brein nodig? Waarom is gevarieerd eten zo belangrijk? Hoe ga je aan de slag met Brain Food? Maar met name; hoe zorg je ervoor dat Brain Food binnenkort ook jouw lifestyle is?

Online Training
Brain Food

Wat ga je leren?

 • Wat is Brain Food?
 • Welke voedingsstoffen heb je allemaal nodig?
 • Welke voedingsstoffen komen we standaard tekort?
 • Hoe maak je van Brain Food je lifestyle?
 • Hoe je darmen je brein beïnvloeden
 • Hoe een verstoorde darmflora zorgt voor een verstoorde breinfunctie
 • Hoe intoleranties door ons Westerse voedingspatroon ontstaan
 • Hoe je zelf een gebalanceerd voedingsschema maakt
 • Wat suikers met je brein doen en hoe je aan de slag kunt gaan met je suikerverslaving
 • Hoe toxinen ontstekingen kunnen veroorzaken en wat je er tegen kunt doen

Waarom deze training?

Lukt het je niet vast te houden aan gezonde voeding? Heb je geen inspiratie meer? Of wil je gewoon goed voor je brein zorgen en beter in je vel zitten? Dan heb ik iets voor je!

Speciaal voor jou hebben we de Brain Food training opgezet. Gedurende een training van ruim 4 uur nemen we je mee in de wereld van Brain Food. Welke voedingsstoffen heeft ons brein nodig? Waarom is gevarieerd eten zo belangrijk? Hoe ga je aan de slag met Brain Food? Maar met name; hoe zorg je ervoor dat Brain Food binnenkort ook jouw lifestyle is?

Hoe volg je deze training?

Je krijgt toegang tot je eigen online lesomgeving met hierin: 

Over Charlotte Labee

 • Brain Balance Expert
 • Oprichter Your Brain Balance
 • Auteur van bestsellers Brain Balance & Brain Food

Charlotte is 4 jaar geleden door haar eigen ervaringen en tegenslagen, zowel privé als zakelijk, zich gaan verdiepen in de werking van ons brein. In eerste instantie voor haarzelf, om haar eigen processen te verbeteren en zichzelf beter te begrijpen. Daarna werd het Charlottes passie en missie om de kennis die ze had opgedaan en de onderzoeken die ze had gedaan, te gaan delen met mensen. Dat doet Charlotte nu inmiddels 3 jaar op verschillende podia, van lezingen, seminars, congressen tot trainingen. Van 10 personen tot 500 personen. Charlotte heeft 6 boeken geschreven voor zowel volwassenen, tieners als jonge kinderen. Charlotte kwam er steeds meer en meer achter dat er zoveel kennis is wat gedeeld zou moeten worden, vanuit de wetenschap, voedingsleer, ervaringen van mensen en experts en is dan ook de oprichter van Your Brain Balance. Zodat iedereen bekender wordt met zijn eigen brein en biologische processen.

Word onderdeel van een sterk groeiende community

[pmpro_signup]

De Your Brain Balance Community bestaat uit tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers. Maar belangrijker nog: we zijn aanpakkers. We passen onze kennis en inzichten over het brein toe om het leven elke dag een stapje beter te maken.  

Ons doel? Meer energie, geluk, liefde en gezondheid. Voor onszelf, maar zeker ook voor de generaties na ons. Doe ook mee en zet je in voor een betere versie van jezelf en een betere wereld! Word nu gratis member.