Yentl Murk Jansen

Gezondheidswetenschapper

Gericht op ingrediënten in (natuurlijke) cosmetica en de effecten op je gezondheid

Na mijn studie Gezondheidswetenschappen en een Master Management, Policy Analysis and Entrepreneurship in Health and Life Sciences ben ik voor de natuurlijke cosmeticabedrijven NATULIQUE en LYKKEGAARD gaan werken. Hip, kwalitatief, uit Denemarken, Scandinavische uitstraling en gericht op de gezondheid van de mens. Met als doel om de cosmetica- en kappersindustrie transparanter, bewuster en gezonder te maken en iedereen te inspireren die gezonder en gelukkiger wil leven door natuurlijke, luxueuze cosmetica aan te bieden. Ik richt mij vooral op ingrediënten en de werking op het lichaam, met de motivatie om mensen te informeren over het belang van schone cosmetica. Wat je op huid smeert kan namelijk ook in je lichaam terecht komen en een effect hebben op je gezondheid en BrainBalance.

 

Zelf ben ik al natuurlijke haarproducten gaan gebruiken voordat ik bij deze bedrijven werkte. Niet door de ingrediënten of vanwege mijn gezondheid, maar omdat ik er simpelweg veel mooier en leuker haar door kreeg. Nu ik ook nog eens weet wat voor ingrediënten er in cosmetica zitten en wat natuurlijke ingrediënten ons kunnen bieden ben ik om. Ik bedoel, goede en gezonde producten gebruiken zonder al te moeilijk te doen en ook nog eens mooier haar en een mooiere huid krijgen – perfect. 

 

Mijn doel voor dit platform? Mensen laten zien wat het belang is van kwalitatieve cosmetica met minder slechte stoffen erin, meer transparantie creëren, tips delen en het vooral makkelijker te maken om de juiste keuze te maken. Tijdens mijn studie lag de focus vaak op preventie: voorkomen is beter dan genezen. Precies dat is waar ik mij op wil richten – DO IT FOR YOUR FUTURE SELF.

Maak kennis met Yentl

Nieuwste inzichten

Word member van Your Brain Balance

[pmpro_signup]

Wanneer jij de werking van je brein goed leert begrijpen en je als mens blijft ontwikkelen, kun je het leven creëren dat écht bij je past en dat jou gelukkig maakt. Word nu member en verrijk jezelf met diepgaande kennis en inzichten over de belangrijkste tool in jouw ichaam. Voeg je bij tal van leergierige, nieuwsgierige en kritische denkers en aanpakkers in de Your Brain Balance Community.